Saturday, April 3, 2010

PROMOSI HEBAT Agen TOPUP RM3


Dalam melangkah alam perniagaan, seseorang harus bijak merangka perniagaan yg bakal diceburi. Yang paling penting, hendaklah tahu risiko sesuatu perniagaan. Biasanya, apabila kita telah tahu risiko yg bakal dihadapi, kita akan lebih bersedia dan cuba utk mengelakkan dari tersilap langkah dlm perniagaan tersebut.

Jadi, apa risiko-risiko dalam bisnes eload Top-Up ini:

1. Yuran pendaftaran -Serendah RM25.00 seumur hidup
2. Modal perniagaan - Tiada had minimum


Jadi, ini adalah contoh risiko yg anda perlu tahu untuk memulakan perniagaan Top-Up. Walaubagaimanapun, dari apa yg saya 'BOLD'kan di atas, risiko yg perlu dilalui adalah sangat kecil.

Perniagaan eload top-up ini tidak perlu mencari downline.Ini kerana bisnes ini bersifat 'Real Time Income' bukan MLM.Makin banyak anda membuat jualan makin banyak keuntungan yang anda perolehi.
MODAL KECIL, UNTUNG BESAR

Berapa yang diperlukan untuk memulakan perniagaan Prepaid Card? Untuk menyimpan stok hanya 10 keping setiap topup card dari pelbagai telco, sahaja anda memerlukan sekurang-kurangnya RM5,000 ringgit tidak termasuk kos-kos lain seperti sewa kedai, pendaftaran, lesen dan sebagainya. Tetapi, dengan kami, anda boleh mula menjadi agen hanya dengan bayaran serendah RM 25.00 sahaja sekali seumur hidup.Anda boleh dapat lebih jika bersama kami.Macamana? Ya!kami memperkenalkan konsep affiliate.Setiap pendaftaran agen VIP baru melalui link anda, kami akan bayar kepada anda sebanyak RM 10.Jika anda dapat mencari agen VIP baru seramai 4 orang, bermakna anda mendapat pulangan balik modal anda.Jika nak untung lebih, cari la seramai downline yg boleh.Sesiapa pun boleh memulakan perniagaan ini dengan mudah dan serta- merta sebaik sahaja anda membayar yuran pendaftaran RM 25.00 dan boleh mula menjalankan kegiatan jualan topup prepaid.

Semua urusan jualan topup prepaid anda atau lain-lain hal hanya dengan menggunakan sistem SMS dari telefon bimbit anda. Syarikat menawarkan profit keuntungan jualan prepaid sehingga 5%. Renungkanlah.


Komisen Jualan Peribadi (Personal Sale)

Setiap nilai topup yang anda jual, syarikat akan berikan komisyen* terus (real time) kepada agen mengikut jenis telco seperti MAXIS 2% dan juga CELCOM 5% setiap belian. Sebagai contoh : sekiranya anda menjual topup prepaid Celcom RM10.00, Komisen yang anda terima ialah 5% = RM0.50. Komisen akan dibayar terus (melalui akaun topup) kepada anda setiap kali anda melakukan transaksi topup.

Ini bermakna, sekiranya baki akaun topup anda ialah RM100.00 dan anda topup prepaid pelanggan dengan nilai RM10.00, server akan memotong RM9.50 sahaja dari nilai tersebut. Daripada transaksi itu, baki yang tinggal di dalam akaun anda ialah RM90.50. Server akan menghantar mesej kepada anda memaklumkan topup sudah berjaya dan makluman baki terkini.

Jadi, tunggu apa lagi..

Sila Klik Untuk Melawati Website Kami

No comments: